Cum să alegeți buchetul miresei

Nunta este practic cel mai important eveniment din viața unei femei. Aceasta este povestea la care visează fiecare. Totul în această zi ar trebui să fie magic, frumos, perfect.

Unul dintre rolurile importante în crearea unei imagini unice a miresei este buchetul miresei. Acesta îmbină – chintesența frumuseții și a tandreței. Uneori fetelor le este foarte dificil să aleagă buchetul potrivit, dar există un memento minunat despre cum să alegeți capodopera florală pentru nuntă.

1. La alegerea unui buchet, bazați-vă pe tematica nunții pentru a simți și determina ce tip de buchet va fi cel mai potrivit. Dacă nunta are loc în stil clasic, atunci ar trebui să alegeți un buchet rotund cu flori mai «modeste», iar pentru o nuntă romantică sunt potrivite buchetele de trandafiri, bujori și alte flori cu petale.

2. În continuare, vom examina ținuta miresei. La alegerea buchetului, un rol important îl au stilul rochiei și accesoriile suplimentare ale acesteia, precum și bijuteriile miresei. De exemplu, dacă ați ales o rochie scumpă cu o croială simplă, fără pompozitate excesivă, atunci puteți alege un buchet aprins și mare pentru a vă sublinia independența și încrederea în sine, iar pentru rochii mai complexe, formate din multe detalii, este mai bine să alegeți un buchet mai simplu și mai delicat.

3. Luăm în calcul sezonul nunții și locația. Există atât de multe soluții originale: de exemplu, o nuntă pe plajă! La micul buchet suculent de flori aprinse exotice, puteți adăuga puțin exotic marin – scoici, corali. Fiecare anotimp și loc al nunții își dictează propriile motive pentru buchetul miresei. 

Și, bineînțeles, dragi fete, femei, în primul rând, buchetul miresei – este întruchiparea individualității voastre puternice, a fericirii și a emoțiilor incitante în această zi unică. Orice flori, care corespund personalității voastre, sunt potrivite pentru buchetul miresei, principalul lucru este ca acestea să fie combinate corect, adunate într-un mod original și ca buchetul să fie livrat la timp la sărbătoare.

Încredințați alegerea florilor, formei și designului buchetului, elementelor suplimentare pentru buchetul vostru unic florarilor profesioniști ai companiei MY DECOR SRL. Lăsați din timp o solicitare pe site-ul xoflowers.md, sunați-ne la numerele de contact, ne vom întâlni cu dumneavoastră, vom discuta toate detaliile și o să vă propunem ce este mai bun.

Cu noi, nunta voastră va fi impecabilă.