Responsabilitatea de mediu

Specializarea companiei XOstudio FLOWERS – buchetele și compozițiile din flori, crearea buchetelor de autor.
Lucrăm direct cu resursele naturale și suntem mai interesați decât oricine altcineva în menținerea echilibrului în natură și protecția mediului fragil din jurul nostru.
Pe lângă materialul floral, compania lucrează cu diverse tipuri de ambalaje, coșuri, cutii, iar magazinul online xoflowers.md pune la dispoziție și accesorii adiționale pentru decorarea compozițiilor și redarea unicității fiecărui buchet. Prin urmare vă asigurăm că suntem foarte exigenți față de toate substanțele și materiile prime organice și anorganice care sunt utilizate în activitatea companiei, având cele mai stricte cerințe în ceea ce privește standardele de mediu față de furnizorii noștri obișnuiți de produse. Ne ghidăm după aceleași principii în căutarea de noi parteneri. Aceleași principii dictează activitatea noastră socială în scopul protejării masei de pământ verde și albastru. 
Respectând principiile noastre ecologice, am instalat în sediul companiei un container special pentru colectarea bateriilor uzate de uz casnic, unde oricine le poate sorta, iar apoi, când containerul este plin, o companie specializată preia conținutul pentru reciclare. De asemenea, compania noastră a refuzat să folosească și să vândă baloane, deoarece acestea nu se descompun eficient și au un impact negativ asupra mediului.
 
Dar sarcina noastră nu se limitează aici. Facem apel la toți partenerii noștri de afaceri și clienții companiei să se alăture tendinței ample de excludere a produselor sintetice nedegradabile din circulația noastră și să susțină activitățile sociale de protecție a mediului, a căror inițiativă o generăm de la noi înșine!
Aceasta include:
☼ instalarea containerelor speciale pentru sortarea de diverse deșeuri pentru eliminarea sigură a acestora;
☼ organizarea eco-activităților şi inițierea campaniilor promoţionale pentru a atrage atenţia asupra «mişcării verzi», interacţiunea activă cu proiectele sociale locale și naționale;
☼ informații deschise despre activitățile din direcția ecologică pentru a spori implicarea în procesul de îngrijire a mediului din jurul nostru.
Noi am făcut-o deja și continuăm să o facem! Acum e rândul dumneavoastră!
Frumusețea e sinonimul curățeniei!