Маsterclass-uri

Vi se taie răsuflarea la vederea unui buchet sclipitor și suculent de flori, fantezia începe să se rotească în capul dumneavoastră precum fluturii, dar mâinile refuză cu încăpățânare să îmbine armonios tot acest lux?
Nu trebuie să disperați – vă vom învăța să combinați florile în buchete și compoziții. Cum să simțiți florile, culorile și aromele individuale și să le combinați emoțional, astfel încât împreună să poată exprima ceea ce încă nu puteți exprima în cuvinte.

Заказ цветов в Молдове

Am creat propriul nostru atelier, în care oameni frumoși de o meserie excelentă – maeștri floriști vă vor împărtăși secretele comunicării cu florile și nuanțele de asamblare a buchetului de autor. La cursurile de master pe care studioul XO FLOWERS le organizează pentru copii și adulți, pentru floriștii avansați și începători, veți învăța o mulțime de lucruri noi și interesante despre a doua viață a florilor, veți descoperi secretele îngrijirii buchetelor și a anumitor tipuri de flori. 

Aranjamentele florale sunt un mod excelent de a decora orice eveniment sau pur și simplu de a adăuga culoare vieții de zi cu zi. Iar aceasta este o adevărată artă care necesită o abordare subtilă și minuțioasă. Dacă vă doriți să învățați cum să creați buchete frumoase și aranjamente florale, atelierele cu această tematică pot fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
Înscrieți-vă prin telefon XOstudio FLOWERS sau puteți aplica online la xoflowers.md pentru a participa: atelierele noastre sunt minunate!
Acesta este portalul dumneavoastră către lumea frumuseții și armoniei!