Companiilor

Aveți nevoie de buchete de flori pentru evenimentele corporative sau pentru decorarea oficiului? 
Trebuie să felicitați sau să vă arătați în mod eficient aprecierea față de partenerii de afaceri? Să pregătiți o felicitare plăcută și frumoasă pentru colegi cu anumite ocazii? 
Contactați-ne la XOstudio FLOWERS – conform oricăreia dintre solicitările dumneavoastră, vom face imposibilul posibil! 
Oferim companiilor și comunităților de afaceri o ofertă de abonament foarte atractivă pentru livrarea buchetelor și compozițiilor noastre în orice moment și în orice cantitate. 
Ținând cont de toate dorințele clienților corporativi, adițional la flori, vom decora o panglică festivă cu logo-ul companiei dumneavoastră, vom atașa carduri de felicitări unice la toate ocaziile și vom oferi spre închiriere pe termen lung vaze care corespund tematicii și compoziției buchetelor. 
Ne concentrăm pe bugetul dumneavoastră.
Deservirea companiei dumneavoastră este o prioritate pentru noi. 
La întocmirea unui Acord privind furnizarea regulată de aranjamente florale, beneficiați de un număr maxim de opțiuni adiționale, inclusiv răspunsul prompt al managerilor XOstudio FLOWERS la dorințele individuale și logistica clară a livrării prin curier. Cunoaștem dinainte de ce aveți nevoie, chiar dacă abia v-ați gândit la asta! 
Colaborăm cu persoanele juridice prin transfer bancar, furnizat la finalizarea comenzii, conform Acordului, Certificatului de finalizare și facturilor fiscale.