Livrare și plată

Trebuie să vă exprimați sentimentele frumos și sincer? Acest lucru este posibil doar cu culorile noastre. Comandați un buchet cu livrare de la XOstudio FLOWERS!

Înregistrarea și achitarea comenzii 

Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.

Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure online. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata MAIB unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.

Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății vor fi solicitate următoarele date:

☼ Numărul cardului (16 cifre); 
☼ Data expirării (luna și anul); 
☼ Codul CVC sau CVV (3 cifre); 
☼ Numele și prenumele de pe cardul de plată. 

Toate achitările se procesează in moneda naționala – MDL (lei moldovenești). În cazul În care valuta operațiu-nii diferă de valuta achitării, convertirea sumei operațiunii se efectuează conform cursului la operațiunile cu carduri din ziua decontării, al băncii emitente.

Livrarea

După înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se oferă informația privind data preconizată de transmitere a comenzii de către curieri / serviciul de livrare.

Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează în timp de 2 ore de la confirmarea a comenzii de către operatorii noștri.

Livrarea se efectuează de la 9:30 până la ora 20:30 și este gratuită pentru comenzi de minim 2000 MDL, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea 85 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

Livrare în suburbiile Chișinăului se efectuează în timp de 4 ore, de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la ora 9:30 până la ora 20:30. În conformitate cu distanța, costul variază între 120 MDL și 250 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).).

În zilele de duminică sau sărbătoare națională tot se efectuează livrări în timp de 2 ore de la confirmarea a comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la 9:30 până la ora 20:30 și este gratuită pentru comenzi de minim 2000 MDL, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea 85 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.