Abonament de flori

Abonamentul floral – un serviciu pentru cei care își doresc să aibă mereu flori proaspete în casă, la oficiu, în sala de negocieri, în biroul directorului, la recepția hotelului, în showroom, magazin, restaurant sau clinică. 
Noi luăm în considerare toate dorințele clientului: speciile de flori, mirosul, preferințele din spectrul de culori. 

Costul unui abonament de livrare a florilor începe de la 2600 lei. În pachet este inclus abonamentul pentru 1 lună cu livrarea unui buchet pe săptămână. Fiecare buchet este unic și nu se repetă pe parcursul lunii. 

Asortimentul este variat: 

☼ buchete de sezon de selecție; 
buchete mono/duo împreună cu vaze, pe care le oferim în chirie, alese în dependență de aspectul interiorului dumneavoastră (2 vaze diferite pe parcursul celor 4 săptămâni);
☼ pregătirea și aranjarea buchetelor unice după solicitările individuale ale clientului.

Abonamentul este întocmit la dorința clientului pentru perioada de:

☼ 1 lună, 
☼ 3 luni,
☼ 6 luni,
☼ 12 luni.

Livrarea florilor în Chișinău este gratuită.

Abonamentul floral – o opțiune foarte avantajoasă: chiar și la procurarea unui abonament de 1 lună veți economisi până la 10% din costul buchetului. 
Procurarea unui abonament floral în calitate de cadou pentru o persoană dragă este o o modalitate minunată de a vă deschide sufletul și a vă manifesta cu căldură recunoștința.
Nu mai ezitați – înregistrați-vă pentru un abonament floral de la XOstudio FLOWERS – emoțiile, ca și florile, trebuie să fie mereu proaspete.