Recomandări de îngrijire

Vi s-a oferit un buchet imens, un buchet mono elegant şi senzual, un aranjament floral în coş sau cutie! Sunteţi încântat de o manifestare atât de emoționantă de sentimente. Și doriţi să păstraţi mult timp prospețimea și strălucirea acestei splendori parfumate.
Suntem bucuroși să vă împărtășim câteva sfaturi simple de îngrijire, care vă vor permite să vă bucuraţi de frumusețea florilor dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a menține buchetul proaspăt și atractiv, ar trebui să rețineți că:
XOstudio FLOWERS aranjează buchetele în ambalajul firmei, care trebuie îndepărtat înainte de a pune florile în vază, cu excepţia panglicii care leagă buchetul ca să nu-şi piardă forma.
Tăiați capetele tulpinilor la 1-2 cm în unghi oblic, îndepărtați frunzele și spinii de la baza tulpinii. Acest lucru va permite florilor să absoarbă mai bine apa. Acum le puteți pune într-o vază și repeta această procedură la fiecare 2-3 zile pentru a preveni descompunerea și a păstra frumusețea florilor rămase.
Folosiți apă rece și curată la fiecare schimbare. De asemenea, se recomandă adăugarea unui îngrășământ nutritiv în vază pentru a păstra florile proaspete, de exemplu, 1/3 din conţinutul pacheţelului de Cryzal.
Nu păstrați buchetele într-un loc însorit și în apropierea surselor de căldură, cum ar fi caloriferele și sobele.


Buchetul în coş/cutie sau aranjament floral de la XOstudio FLOWERS are la baza un burete floral, care este înmuiat abundent în apă.

Și aici trebuie să respectați câteva reguli:
Adăugați ușor aproximativ 200 ml. apă rece pe burete în coș în fiecare zi pentru a salva florile de deshidratare.

Plasaţi vaza cu buchetul pe o suprafață stabilă pentru a evita căderea și deteriorarea florilor.

Și bineînțeles, nu lăsaţi prețiosul dumneavoastră cadou în locul în care pătrunde lumina directă a soarelui. Ar fi mai bine să stea puţin în umbră: chiar dacă nu-şi va etala splendoarea, își va păstra mai mult timp prospețimea inițială.

 

Totul este foarte simplu! Oferiţi bucurie celor dragi – comandați și primiți cele mai bune buchete în XOstudio FLOWERS!