Despre noi

XOstudio FLOWERS - floristică de autor: abordare individuală și înaltă calitate

Fondatoarea studioului, Alina Tropaneţ, pe parcursul a 13 ani se ocupă cu organizarea şi decorarea evenimentelor de nivel înalt. Pandemia, însă, i-a întrerupt activitatea de succes pentru o perioadă incertă. Dar o persoană creativă, pasionată nu poate fi inertă. Alina e o fire care-şi doreşte să fie mereu prinsă în activităţi. Și atunci i-a apărut ideea de a-şi crea propria afacere floristică. În mod surprinzător şi-au găsit aplicare toate calităţile ei: simțul înnăscut al esteticii, dragostea pentru flori, experiența acumulată și dorința arzătoare de a aduce frumusețe în fiecare zi și de a oferi oamenilor emoții prin aranjamente florale magice cu remarca «Calitate de autor».

Astfel s-a format stilul unic al XOstudio FLOWERS, devenind un brand recunoscut în Moldova, a cărui prioritate constantă este o abordare individuală faţă de fiecare client și de înaltă calitate.

Crearea fiecărui buchet este o muncă minuțioasă, de la idee și chiar de la primul lujer al florii până la formarea unei compoziții impecabile, ambalare și livrare la timp către destinatar.

Suntem recunoscători clienților noştri pentru încredere și pentru opţiunea de a face o declaraţie de dragoste, oferind buchete XOstudio FLOWERS.

Misiunea noastră:
«Să surprindem și să umplem viața de zi cu zi și sărbătorile clienților noștri cu emoții plăcute şi arome îmbătătoare!»