O, aceste buchete de flori în cutie

O, aceste buchete de flori în cutie, așa-numita cutie de pălărie – sunt la modă, prezentabile, mereu originale!

Există o poveste că acest «trend» în floristică a fost inițiat la timpul său de Bernard Shaw, un dramaturg celebru, care s-a îndrăgostit de actrița Stella Campbell și i-a trimis un buchet, ambalat într-o cutie de pălărie pentru bărbați. Oricum ar fi, astăzi compozițiile într-o cutie de pălărie – sunt un trend foarte rafinat și estetic adoptat de floriști.

Astfel de daruri de flori aduc mereu bucurie destinatarilor și există un motiv pentru aceasta: multe doamne practice folosesc aceste cutii elegante mai târziu și ca element decorativ.

Pe lângă stilul estetic scump, florile în cutie au și alte avantaje: 
☼ compoziția este realizată într-un burete floristic special - o oază, care elimină blocajele și deteriorarea plantelor în timpul transportării; 
☼ rezistă mult mai mult decât buchetele în ambalaj clasic, datorită faptului că buretele floristic reține umezeala mai mult timp și dvs. încă mai puteți adăuga apă și elemente nutritive.

Floriștii-designeri de la XOstudio FLOWERS selectează o cutie în funcție de culoarea și stilul compoziției, care oferă un spațiu imens imaginației pentru crearea buchetelor de autor. Noi folosim o mare varietate de forme și dimensiuni de cutii din material ecologic, care sunt în perfectă armonie cu orice flori vii.
Responsabilitatea ecologică și socială este crezul companiei noastre.

Nu vom înceta să repetăm ​​că buchetele de flori în cutie de la XOstudio FLOWERS – nu sunt doar un cadou luxos și stilat, ci și o oportunitate minunată de a vă deschide sufletul și emoțiile prin limbajul unic al florilor.
Deschideți-vă celor dragi cu buchetele noastre!