Ce este un buchet de autor?

Buchetul de autor în floristică poate fi comparat cu hainele «haute couture». Aceasta este o exclusivitate creată de un florist sau o echipă de designeri pentru ocazii speciale.

Ideea unui astfel de buchet este de a transmite individualitatea și caracterul destinatarului, de a crea o atmosferă unică a evenimentului pentru care sunt destinate florile, dar în primul rând, desigur, de a reflecta viziunea personală, gustul și «stilul» estetic al floristului. Într-un buchet de autor, fantezia poate folosi o gamă nelimitată de flori și elemente decorative, inclusiv plante rare și exotice, ceea ce îl face special și unic. 

Cine are nevoie de ele?

Buchetele de autor de la marca floristică XOstudio FLOWERS au fanii și utilizatorii lor. În primul rând, sunt oameni extraordinari care se străduiesc să fie diferiți de ceilalți, iar fiecare cadou pe care îl fac rudelor, prietenilor, colegilor, trebuie să fie original și să poarte o încărcătură secretă de sens. Crearea unui buchet de autor, la o comandă personală, în acest caz este - tandemul spiritual al floristului și al clientului.

Buchetele «haute couture» sunt interesante pentru proprietarii creativi de afaceri care doresc să-și decoreze biroul, întâlnirea de afaceri la nivel înalt sau petrecerea corporativă cu flori, astfel încât aceasta să rămână în memoria partenerilor și clienților pentru o lungă perioadă de timp. De regulă, un astfel de buchet este comandat având în vedere faptul că va reflecta stilul și filozofia companiei.

Organizatorii de evenimente cool comandă compoziții inedite de la un florist, decorând astfel spectacole WOW impresionante pentru nunți, zile de naștere și alte sărbători. Și credeți-mă, mult timp după sărbătorile de acest nivel, oaspeții vor spune: «Ah, ce „charme” de flori încântător a fost!»

Și, bineînțeles, un adevărat florist, ca artist, simte nevoia să creeze colecții unice de autor, în care să-și dedice sufletul, abilitățile creative și profesionale. Nu degeaba am comparat compozițiile de autor cu moda «haute couture». Pe lângă conținutul estetic, un simț subtil al caracterului și compatibilitatea culorilor selectate pentru compoziție, buchetul de autor - este calitatea invariabil înaltă a tuturor componentelor. 

Despre prețul întrebării

Da, poate fi mai scump decât un buchet imens din catalogul magazinului online xoflowers.md, poate fi chiar puțin mai scump decât comanda unui buchet Premium, însă aceasta este o șansă excepțională de a achiziționa opera Meșterului și de a te declara drept un bun cunoscător al artei florale.

În favoarea buchetelor din catalog

Alegerea dintre un buchet de autor și un buchet obișnuit depinde de situație și de ceea ce doriți să transmiteți destinatarului buchetului.

Buchetele din catalog sunt accesibile și practice. Ele constau din flori, obișnuite și iubite, cu care sunt asociate multe amintiri. Ele pot și trebuie date în fiecare zi scumpelor mame și iubitelor. Și se încadrează perfect în atmosfera întrunirilor calde de familie sau a sărbătorilor de familie.

Uneori, dacă doriți să oferiți un buchet într-un context mai formal sau nu cunoașteți preferințele destinatarului, atunci un buchet obișnuit va fi cea mai potrivită opțiune.

Votăm «pro»

La XOstudio FLOWERS puteți comanda orice buchet din catalog sau o capodoperă florală de autor. Și fiți absolut siguri că acestea vor fi create și selectate ținând cont de dorințele și stilul dumneavoastră. Și vor face starea de spirit pe care ați comandat-o și pe care au creat-o floriștii-designeri!

Noi doar știm ce este iubirea!