Buchet "Promisiunea iubirii"

Hortensia / trandafir

Ce poate face un buchet luxuriant și luminos? Desigur, hortensia combinată cu trandafiri! Buchet pentru cele mai luminoase și de neuitat evenimente din viață. De dăruit ca un cadou. Și de sărbători și doar din exces de sentimente. 

 • Opțional

  Un buchet în care se investește multă dragoste. Florarii de la XOstudio FLOWERS l-au realizat din cele mai proaspete flori. Acum este gata să își surprindă destinatarul cu frumusețe!

  Putem semna felicitarea în numele dvs. la cererea dvs., doar indicați textul biletului în comentariile de la checkout. 

  De asemenea, puteți cumpăra o carte de felicitare în categoria "cărți de felicitare".

 • Feedback

  Florile sunt un material viu și foarte fragil. Dacă buchetul dvs. nu a ajuns în stare corespunzătoare, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. 

  În cazul în care oricare dintre părțile componente ale buchetului nu se mai află în stoc, vă vom oferi o înlocuire cu un articol similar. De asemenea, trebuie să știți că florile sunt materiale proaspete, astfel încât buchetele nu au o replică 100% a unei imagini.

 • Recomandări pentru îngrijirea buchetului
  1. Înainte de a pune florile în apă, îndepărtați ambalajul buchetului și tăiați tulpinile cu un cuțit sau un foarfece de grădină.
  2. Umpleți vaza cu apă aproximativ 2/3 din capacitate și îndepărtați frunzele de pe tulpini, dacă acestea ajung în apă.
  3. Schimbați apa și reînnoiți butașii în fiecare zi sau la două zile. 

  4. Păstrați buchetul departe de lumina directă a soarelui, de curenți de aer, de calorifere și de fructe.

Ne pare rău dacă acest buchet nu este disponibil la momentul comenzii pe xoflowers.md. Vom fi bucuroși să vă oferim un produs similar la un preț potrivit, la cerere. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de compania noastră.

Suntem siguri că o să vă placă!